Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/leenus/public_html/judy-se/blog/wp-includes/cache.php on line 35

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/leenus/public_html/judy-se/blog/wp-includes/query.php on line 15

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/leenus/public_html/judy-se/blog/wp-includes/theme.php on line 505
Judy blog · Festivalanalys, del 2: Djur
Huvudbild

Festivalanalys, del 2: Djur


  Det finns djur på Arvika. Vissa är mer inhemska än andra. Ugglorna är här och de är rosa. Om de är what they seem kan jag inte avgöra för deras blick förråder dem inte. En blå kanin är också på plats och han intresserar sig för pausunderhållning. En drake som låter folk sova och dricka te i sig finns på campingen. Den är snäll och har renast tänder av alla här. Förutom alla murvlar i presstältet finns en sorts djur till. Eller fanns under en fruktansvärd halvtimme i alla fall. När mörket hade sänkt sig över konsertområdet igårkväll och Front Line Assembly skramlade som bäst dök de upp. Sju meter höga transformerskräckfågeldinosaurier. Oavsett om de var en del av FLA:s estetik eller nyrymda från Jurassic Park var de läskigare än en vält bajamaja.
Kategorier: Festival, Arvikafestivalen Taggar: Inga taggar

Inga kommentarer