Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/leenus/public_html/judy-se/blog/wp-includes/cache.php on line 35

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/leenus/public_html/judy-se/blog/wp-includes/query.php on line 15

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/leenus/public_html/judy-se/blog/wp-includes/theme.php on line 505
Judy blog · Truly sorry thought you’d get the wink, it’s in our nature to be out of synch
Huvudbild

Truly sorry thought you’d get the wink, it’s in our nature to be out of synch

I natt jobbade jag sent och slängde ut morgondagens tidning redan i dag. Rätt sjukt egentligen men facket säger att jag inte får jobba 31 dagar i månaden 24 timmar om dygnet så då blir det sådär. Var och skulle hämta ut nya mediciner idag och doktorn tittade på mig med en sådan där hmm hmm-blick och babblade om outredda trådar. That’s sick mate.

Jag önskade just att vi kan fast forwarda den här filmen sisådär ett halvår, så att vi kan skratta igen. Ni kan ligga i gräset och dricka vino tinto medan jag är barfota och spelar skivor. Just de här två skulle jag spela. Och så skulle jag säga: Du och jag, vi är de goaste av vänner. Inget jag gjort, gör eller någonsin kommer att göra är till för att såra dig.

Sedan skulle jag dansa så där fult som bara jag kan.

Alvy Singer - Kungsholmen

The Tough Alliance - New York City Violence By Alwy Singer

Tack till Kitty Litter för dem.

No need for a baseball bat
Don’t need no knife for a sharp attack
No excuses, no looking back
We think too much about the things we lack

Kategorier: Uncategorized Taggar: Inga taggar

1 kommentar

Trackback från Mark Curry - Mark Curry... 8 augusti 2015 klockan 07:39